منتدى شباب منية سندوب


 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
sleepingbeauty
مشرفة سابقة
مشرفة سابقة


نقاط التميز : 3973
عدد المشاركات : 1529
انثى
العمر : 116
العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

مُساهمةموضوع: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الثلاثاء 23 فبراير 2010, 2:30 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
عندى فكرة لموضوع هو ممكن يعمل ليا مغص معوى بما انى انا الى هحكم وادوق من الاكل بس معليشى استحمل بقا
الموضوع او الفكرة هى انا كل عضو هيدخل المطبخ يعمل اكلة حلوة وندوق طبخه وباقى الاعضاء مش هيقرب من الاكل الى ماانا اقول تمام مش عاوزين خساير فى الارواح انا فدى الموضوع اشهد ان لا اله الا الله توكلنا على الله يلا كل عضو يدخل ويطبخ وربنا معايا
ويارب موضوعى يعجب ادم ولكم منى كل الود






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
تيمو
منياوى على حق
منياوى على حق


الإقامة : مش فارقه
نقاط التميز : 2232
عدد المشاركات : 1069
ذكر
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 10/01/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الأربعاء 24 فبراير 2010, 7:04 am


شوفو بقى البوفتك محدش هيقدر يمسك نفسه

المقادير
نصف كيلو بفتيك- بصلة متوسطة مفرومة- ملح+فلفل اسود- عصير ليمونة اوممكن نستبدله بملعقتين كبار خل- 2بيضة مضروبين وعليهم ملح وفلفل- بقسماط- زيت للتحمير


الطريقة:
بصي يابيوتى هتجيبي البفتيك وتغسليه كويس وبعدين تبتدي تدقيه بايد الهون عشان يسهل سواه
هتجيبي البصلة المفرومه وتحطي عليها الملح والفلفل الأسود وعصير اللمونة أو زي ما اتفقنا معلقتين الخل لو مفيش ليمون
تحطي البفتيك في طبق كبير وتحطي عليه التتبيلة السابقة ويضع في الثلاجة من ساعة الي ساعة ونصف
تطلعي البفتيك من الثلاجة وتحطي قطعة بفتيك في البيض وبعدين في البقسماط لحد ما تخلص الكمية كلها
تجيبي طاسة وتحطيها علي النار وتحطي فيها شوية زيت حلوين يعني مش حبة صغيرين ويفضل يكون زيت درة وتسيبيه يسخن جامد علي النار وبعدين تحطي البفتيك ويراعي عند وضع البفتيك في الطاسة يكون علي نار هادئة عشان يستوي من جوه ومن بره
يوضع البفتيك علس كل وجه 10 دقايق علي نار متوسطة حتي يتم نضجه ويحمر من الخارج
ينشل البفتيك من الزيت ويوضع علي ورق نشاف
يقدم مع المكرونة








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
تيمو
منياوى على حق
منياوى على حق


الإقامة : مش فارقه
نقاط التميز : 2232
عدد المشاركات : 1069
ذكر
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 10/01/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الأربعاء 24 فبراير 2010, 7:09 am


احنا هناكل من غير ما نحلى ندخل بقى على البسبوسه مش حرمكم من حاجه اهو





المقادير:
- كوبان من السميد وملعقتا طعام من برش جوز الهند.

- ثلاثة أرباع الكوب من السكر.

- ملعقة طعام من الباكينغ باودر.

- ربع قالب من الزبدة المذوبة وكوب من القشدة.

- كوب من اللبن الزبادي.

- القليل من الطحينة لدهن الصينية.

- القليل من اللوز للزينة.

قطر السكر:

- كوبان من السكر.

- كوبان من الماء، فانيلا.

- ملعقة طعام من عصير الليمون.

- ملعقة طعام من السمن البلدي.

الطريقة:

- تخلط المكونات الجافة أي السميد وبرش جوز الهند والسكر والباكينغ باودر مع بعضها، ثم تضاف إليها الزبدة والقشدة.

- يدعك هذا المزيج باللبن الزبادي للحصول على عجينة، تدهن الصينية بالطحينة ويسكب فيها الخليط ويترك حتى يختمر.

- يقطع محتوى الصينية إلى أشكال مربعة منتظمة وتوضع حبة لوز في كل مربع، تخبز الصينية في الفرن حتى تحمر.

- يحضر القطر بغلي السكر مع الماء، وقبل انتهاء الغلي يضاف عصير الليمون والفانيلا والسمن المذوبة.

- يصب القطر الساخن فوق البسبوسة وتخبز مجدداً في الفرن لمدة 5 دقائق.

صحة وعافية
ايه رايكم بقى







الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sleepingbeauty
مشرفة سابقة
مشرفة سابقة


نقاط التميز : 3973
عدد المشاركات : 1529
انثى
العمر : 116
العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الأربعاء 24 فبراير 2010, 8:15 am

استنى كده ادوق الاول وبعدين نشوف
امممممممممممممممممم بوفيك جنان بس ناقص ايه بقا مكرونة وصوابع بطاطس محمرة كده يبقى اكلة جميلة
ادوق الحلو واوووووووووو بصراحة تحفة تسلم الايداى استاذ تيمو
نداء لكل اعضاء المنتدى هجوم الاكل زى الفل ومفيش اى اثار جانبية والحمدلله بالف هنا وميرسى على تعبك فى المطبخ علشانا يااستاذ تيمو وسفره دايمة






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
ابو ديما
منياوى على حق
منياوى على حق


الإسم : ابو ديما
الإقامة : السعودية
نقاط التميز : 4498
عدد المشاركات : 1510
ذكر
العمر : 30
العمل : محاسب
تاريخ التسجيل : 04/10/2008

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الأربعاء 24 فبراير 2010, 10:32 am


طريقة عمل المكرونة باللحم المفروم بالصور




المكرونه بصلصه اللحم المفروم والكذبرة

المقادير
====

بصلة كبيرة مفرومة +4 فص ثوم مفروم + لحم مفروم +4حبات طماطم مطحونة
+نصف كوب كزبرة وبقدونس مفرومين +فلفلة حلوة مقطعة قطع صغيرة
+ملعقتين معجون طماطم +نصف ملعقة زعتر "يمكن الاستغناء عنه"
+ملعقة فلفل اسود +ملح + مكرونة اي نوع تحبين .


الطريقة:
====

تسلق المكرونه كما هو معروف ونتركها جانبا.
والان نحضر الصلصة:
يوضع قدر على النار ونضع فيه ملعقتين زيت والبصل + الثوم + اللحم المفروم +الفلفل ،
و يترك على النار حتى يتشرب الماء المتساقط منه و يتحول اللحم الى اللون البنى و ينضج،
اضيفي له الطماطم ومعجون الطماطم والبهارات و تترك مع اضافه كوب ماء او
كوب و نصف ( حسب احتياج اللحم ) حتى نحصل على صوص سميك .
اضيفى البقدونس والكذبرة بعد نضج اللحم ورفعه من على النار وقلبيهم


وفي النهاية قومى بصب المكرونه فى طبق التقديم و اضيفى عليها الصلصه و قلبيها



__________________


اللحمة المفرومة




اللحمة المفرومة والخضار



عمل الحليب



عمل الصلصة




سلق المعكرونة




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sleepingbeauty
مشرفة سابقة
مشرفة سابقة


نقاط التميز : 3973
عدد المشاركات : 1529
انثى
العمر : 116
العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الأربعاء 24 فبراير 2010, 11:08 am

والله موضوع اخر دلع وربنا كله اكل اكل بدلعونى انتوا جامد بس زيادة الوزن ربنا يستر فيها بقا
شكل المكرونة تفتح النفس والله ياابوديما الله الله طعمها جنان وكمان وصفة سهلة ووجبة خفيفة ولذيذة
يلا يااعضاء المنتدى ابو ديما عزمنا على مكرونة تحفة من ايده وتسلم الايداى وسفرة دايمة






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
تيمو
منياوى على حق
منياوى على حق


الإقامة : مش فارقه
نقاط التميز : 2232
عدد المشاركات : 1069
ذكر
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 10/01/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الخميس 25 فبراير 2010, 5:33 am


المكرونه بالبشامل وعلى مسئوليتى
بسم الله الرحمن الرحيم

المقادير المطلوبة.
مكرونة مسلوقة..صلصة الباشميل..لحمة مفرومة معصجة..جبنة موزوريلا مبشورة


و الان لعمل اللحمة بستخدم..بصلة مفرومة..لحمة مفرومة...بندورة مفرومة ..فصين ثوم مدقوقين و صلصة طماطم و ممكن خضار مشكلة انا هنا استخدمت ذرة مفرزة..و طبعا ملح و فلفل اسود و بهار و اوريجانو


طريقة عمل اللحمة..

بنحمي الزيت عالنار ثم نضيف البصل المفروم و نقلب قليلا الى ان يذبل


نضع اللحمة فوقه و نقلب جيدا


تترك الى ان يتغير لونها الى اللون البني نضيف الثوم و نقلب


ثم البندرة و تقلب جيدا


ثم الذررة و نقلبها و تترك الى ان تذبل البندورة


ثم نضيف الصلصة


و تترك على النار الى ان تتسبك و تصبح جاهزة



لعمل البشاميل نحتاج الى:
كوب طحين تقريبا 7 ملاعق كبيرة..ليتر من الحليب اي تقريبا اربع اكواب..مكعبين ماجي و زبدة..ملح و فلفل اسود و اوريجانو


نضيف الطحين مع الحليب عالبارد


يوضع على النار و نحركهم بالمضرب السلك الى ان يذوب الطحين تماما و يختفي


بعد ان يسخن بقليل نضيف الماجي و الملح و الفلفل الاسود و الاوريجانو و طبعا ما بنتركها ابدا نستمر بالتحريك حتى ما تتكتل


نضيف الزبدة


و نستمر بالتحريك الى ان يثخن قوام البشاميل هكذا


ترفع من على النار

و الان التطبيق اللحمة جاهزة و البشاميل جاهز ..

نضع المكرونة المسلوقة في طبق عميق او قدر و نضيف فوقها نصف كمية البشاميل


نقلب المكرونة مع البشاميل جيدا حتى يمتزجو و ممكن اضافة القليل من الجبنة معها





نضيف طبقة من المكرونة


ثم نفرد فوقها اللحمة


ثم طبقة المكرونة


و نغطيها تماما


ثم باقي صلصة البشاميل هكذا


نوزع الجبنة المبشورة فوقها


ندخلها فرن ساخن لمدة نصف ساعة او اكتر الى ان تتحمر الاطراف


نفتح الشواية و نحمر الوجه


وبالهنا والشفا







الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sleepingbeauty
مشرفة سابقة
مشرفة سابقة


نقاط التميز : 3973
عدد المشاركات : 1529
انثى
العمر : 116
العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الخميس 25 فبراير 2010, 8:37 am

تسلم الايداى يااستاذ تيمو والله
وكمان بالخطوات والصور اهو مش حد من الرجالة عنده حجة ادخل واتعلم واعمل احلى صينيه مكرونة
ادوق انا بقا الله لذيذة جدا تسلم ايدك وشكلك كريم وكل يوم هتعمل لينا عزومة حلوة واحنا مش هنكسفك طبعا وميرسى على تعبك معانا فى المطبخ
يلا اعضاء المنتدى كله يقرب احلى صينية مكرونة بالبشاميل من ايد الاستاذ تيمو بالف هنا






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
ابو ديما
منياوى على حق
منياوى على حق


الإسم : ابو ديما
الإقامة : السعودية
نقاط التميز : 4498
عدد المشاركات : 1510
ذكر
العمر : 30
العمل : محاسب
تاريخ التسجيل : 04/10/2008

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الخميس 25 فبراير 2010, 9:31 pm


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته...
اليوم جبت طريقة عمل البيتزا الايطالية..
اتفضلوا...




*مقادير العجينة*
4 كأسات دقيق .
1 ملعقة صغيرة ملح .
1 ملعقة صغيرة سكر بودره .
1 ملعقة كبيرة خميرة .
3 ملعقة كبيرة حليب بودرة .
4/1 كأس زيت .
1 2/1 كأس ماء .




*الحشوه*

صلصة البيتزا الجاهزه .
أو ( حمري بصل مع 2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم ثم اضيفي
2 ك عصير طماطم والتوابل المرغوبه واتركيها حتى تتسبك ) .
كأسان جبن مودزريلا .
1 كأس قطّع فطر .
1/2 كأس بصل حلقات .
1/3 كأس فلفل رومي أحمر حلقات .
1/3 كأس فلفل رومي اخضر حلقات .
1 1/2 كؤوس سجق مطبوخ ومقطع حلقات .




*الطريقة*

ابدائي بعمل العجينه بخلط المقادير الجافة جيداً ، ثم اضيفي الزيت واخلطيه جيداً حتى يصبح الخليط مشابه لفتات الخبز ، اضيفي الماء تدريجياً حتى تحصلي على عجينه متماسكة ، تغطى وتترك على جنب حتى تخمر لمدة ساعه .
سخّني الفرن افردي العجين بشكل رفيع اضيفي له الصلصة ، رشّيه بنصف كمية الجبن ، ثم بالفطر، ثم البصل، ونوعي الفلفل والسجق المطبوخ.
إخبزيه لـ15 إلى 20 دقيقة أو حتى ينضج ، اطفئي نار الفرن ثم انثري كميه من الجبن وادخليها الفرن من غير أن تشعلي النار واتركيها لتذوب وقدميها ساخنة .






أتمنى أن تعجبكم ..
وبالهنا والشفا...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
ابو ديما
منياوى على حق
منياوى على حق


الإسم : ابو ديما
الإقامة : السعودية
نقاط التميز : 4498
عدد المشاركات : 1510
ذكر
العمر : 30
العمل : محاسب
تاريخ التسجيل : 04/10/2008

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الخميس 25 فبراير 2010, 9:37 pm


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته...
اليوم جبت طريقة عمل البيتزا الايطالية.
.
اتفضلوا...





*مقادير العجينة*
4 كأسات دقيق .

1 ملعقة صغيرة ملح .
1 ملعقة صغيرة سكر بودره .
1 ملعقة كبيرة خميرة .
3 ملعقة كبيرة حليب بودرة .
4/1 كأس زيت .
1 2/1 كأس ماء .




*الحشوه*

صلصة البيتزا الجاهزه .
أو ( حمري بصل مع 2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم ثم اضيفي
2 ك عصير طماطم والتوابل المرغوبه واتركيها حتى تتسبك ) .
كأسان جبن مودزريلا .
1 كأس قطّع فطر .
1/2 كأس بصل حلقات .
1/3 كأس فلفل رومي أحمر حلقات .
1/3 كأس فلفل رومي اخضر حلقات .
1 1/2 كؤوس سجق مطبوخ ومقطع حلقات .




*الطريقة*

ابدائي بعمل العجينه بخلط المقادير الجافة جيداً ، ثم اضيفي الزيت واخلطيه جيداً حتى يصبح الخليط مشابه لفتات الخبز ، اضيفي الماء تدريجياً حتى تحصلي على عجينه متماسكة ، تغطى وتترك على جنب حتى تخمر لمدة ساعه .
سخّني الفرن افردي العجين بشكل رفيع اضيفي له الصلصة ، رشّيه بنصف كمية الجبن ، ثم بالفطر، ثم البصل، ونوعي الفلفل والسجق المطبوخ.
إخبزيه لـ15 إلى 20 دقيقة أو حتى ينضج ، اطفئي نار الفرن ثم انثري كميه من الجبن وادخليها الفرن من غير أن تشعلي النار واتركيها لتذوب وقدميها ساخنة .






أتمنى أن تعجبكم ..
وبالهنا والشفا...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sleepingbeauty
مشرفة سابقة
مشرفة سابقة


نقاط التميز : 3973
عدد المشاركات : 1529
انثى
العمر : 116
العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الخميس 25 فبراير 2010, 10:14 pm

شكلها تحفة ياابوديما العين اكلت الاول اما ندوق بقا اممممممممممم
تحفة لاتقولى بيتزا كانى ولا مانى البيتزا عندنا شكل تانى تسلم الايداى بجد
يلا يااعضاء المنتدى ابوديما عامل بيتزا جنان تعالوا شوفوا وسفرة دايمة ابوديما






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
تيمو
منياوى على حق
منياوى على حق


الإقامة : مش فارقه
نقاط التميز : 2232
عدد المشاركات : 1069
ذكر
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 10/01/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الجمعة 26 فبراير 2010, 6:57 am


طاجن اللحم البتلو على الطريقه الايطاليه


المقادير :

كيلو لحم بتلو شرائح

2 حبه طاطم متوسطه

1 حبه فلفل اخضر

1 حبه فلف احمر

بصله كبيره مفرومه

نصف كوب بقدونس مفروم

معلقه صغيره بودره ثوم

معلقه كبيره زعتر

ملح

فلفل


الطريقه:


  • في طاسه ساخنه علي النار اضع الزيت ثم انزل عليه بالحم البتلو المقطع شرائح طوليه ثم الطماطم المقطعه طوليا شرائح ثم شرائح الفلفل والبصل المقطعه بنفس الشكل يشوحواسويا كني في ني مع اضافه التوابل كالزعتر والتوم البودر والملح والفلفل تاخذ 50% سوي علي البوتجاز ثم تدخل الفرن في طبق بيركس تكمل سواها مع سنه ماء ويقدم بعد تجميله بالبقدونس







  • وبالهنا والشفا









الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sleepingbeauty
مشرفة سابقة
مشرفة سابقة


نقاط التميز : 3973
عدد المشاركات : 1529
انثى
العمر : 116
العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الجمعة 26 فبراير 2010, 4:23 pm

بتلو وعلى الطريقة الايطالية شكلها هتكون اكلة تحفة يلا ندوق هممممممممم الله جميلة جدا بس بجد لازم اجربها عندى واشوف رد الفعل
يلا اعضاء المنتدى عندنا لحمة بتلو لذيذة من مطبخ استاذ تيمو وبالف هنا ياترى العزومة الجاية ايه يااستاذ تيمو خليها مفاجاة وسفرة دايمة






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
ابو ديما
منياوى على حق
منياوى على حق


الإسم : ابو ديما
الإقامة : السعودية
نقاط التميز : 4498
عدد المشاركات : 1510
ذكر
العمر : 30
العمل : محاسب
تاريخ التسجيل : 04/10/2008

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الجمعة 26 فبراير 2010, 5:55 pm

انا النهاردة جبتلكم شويةحلويات بعد الاكل





























الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
ابو ديما
منياوى على حق
منياوى على حق


الإسم : ابو ديما
الإقامة : السعودية
نقاط التميز : 4498
عدد المشاركات : 1510
ذكر
العمر : 30
العمل : محاسب
تاريخ التسجيل : 04/10/2008

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الجمعة 26 فبراير 2010, 5:58 pm







اتمنى يكونوا عجبوكم ولاتنسونى بالردوووووووووود الحلوة لانى تعبت عشان الاقى الوصفات ديه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sleepingbeauty
مشرفة سابقة
مشرفة سابقة


نقاط التميز : 3973
عدد المشاركات : 1529
انثى
العمر : 116
العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الجمعة 26 فبراير 2010, 6:46 pm

واوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
عنجد تجنن الحلويات دى انا بقا بموت فى الحلويات ومش ناوية اقول لحد من الاعضاء هحطها كلها فى التلاجة عندى واتسلى عليها اوع بقا تقول لحد ياابوديما انت عملت حاجة ابدا وبجد اممممممممممممممممم هممممممممممممم تحفة ولذيذة جدا
يااعضاء المنتدى مفيش هنا حلويات دى اشاعة وتقبلوا خالص ودى وتقديرى






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
prince
مشرف عام
مشرف عام


نقاط التميز : 2676
عدد المشاركات : 1219
ذكر
العمر : 38
تاريخ التسجيل : 19/09/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الجمعة 26 فبراير 2010, 8:58 pm

حراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام حراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام حراااااااااااااااااااااااام
اعتبروا دى اخر مرة ادخل فيها المطبخ بتاعك يا بيوتى
والصور اللى انت جايبها يا مصطفى ظالمة وتتعب الاعصااااااااااااااااااااااااااااااااب انا كدة جعت وانا لما اجوع ما اعرفش انا بقول ايه
الرحمة حلوة حراااااااااااااااااااام عليكوا ارحمونا شوية من الحاجات الجميلة دى
دا احنا لحم ودم برضه
بص يا مصطفى ابقى هات المقادير من غير الصور علشان نبقى حبايب
وانت يا بيوتى لو بعد كدة جبتى مواضيع فيها صور اكل انا هقعدلك على باب المطبخ ومش هخلى حد يدخل
هههههههههههههههههههههههههه
تقبلوا مرورى






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sleepingbeauty
مشرفة سابقة
مشرفة سابقة


نقاط التميز : 3973
عدد المشاركات : 1529
انثى
العمر : 116
العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الجمعة 26 فبراير 2010, 9:08 pm

هههههههههههههههههههه انت اصلا مش بتتدخل لو كنت جيت كنت اكلت معانا واحنا الغايب مالوش نايب وهنجيب صور عقاب ليك يابرنس وابقى اقف على باب المطبخ هتلقى بودى جارد يقطعك اصلى بحرس الاكل بخاف عليه هههههههههههههه






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
prince
مشرف عام
مشرف عام


نقاط التميز : 2676
عدد المشاركات : 1219
ذكر
العمر : 38
تاريخ التسجيل : 19/09/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الجمعة 26 فبراير 2010, 9:16 pm

@sleepingbeauty كتب:
هههههههههههههههههههه انت اصلا مش بتتدخل لو كنت جيت كنت اكلت معانا واحنا الغايب مالوش نايب وهنجيب صور عقاب ليك يابرنس وابقى اقف على باب المطبخ هتلقى بودى جارد يقطعك اصلى بحرس الاكل بخاف عليه هههههههههههههه
ههههههههههههه
انا عارف انى مقصر جدا فى منتداك يا بيوتى بس انتى لو لاحظتى مساهماتى فى كل المنتدى هتلاقيها قليلة بقالى فترة طويلة علشان انا عندى ظروف فى العمل مؤثرة عليا قوى حتى فى منتدى الصوتيات انا مقصر جامد بس انتوا لازم تستحملونى شوية ما انا برضه البرنس اخوكم
ايه هتعينيلى شوية اكل والا برضه هتخلى البودى جارد يقطعونى






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sleepingbeauty
مشرفة سابقة
مشرفة سابقة


نقاط التميز : 3973
عدد المشاركات : 1529
انثى
العمر : 116
العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   الجمعة 26 فبراير 2010, 9:34 pm

prince78 كتب:
@sleepingbeauty كتب:
هههههههههههههههههههه انت اصلا مش بتتدخل لو كنت جيت كنت اكلت معانا واحنا الغايب مالوش نايب وهنجيب صور عقاب ليك يابرنس وابقى اقف على باب المطبخ هتلقى بودى جارد يقطعك اصلى بحرس الاكل بخاف عليه هههههههههههههه
ههههههههههههه
انا عارف انى مقصر جدا فى منتداك يا بيوتى بس انتى لو لاحظتى مساهماتى فى كل المنتدى هتلاقيها قليلة بقالى فترة طويلة علشان انا عندى ظروف فى العمل مؤثرة عليا قوى حتى فى منتدى الصوتيات انا مقصر جامد بس انتوا لازم تستحملونى شوية ما انا برضه البرنس اخوكم
ايه هتعينيلى شوية اكل والا برضه هتخلى البودى جارد يقطعونى
يانهار يانهار دا طلعت وحشة جدا عذرك مقبول يابرنس المنتدى غيب زى ماانت عايز وهتجى تلقى اكلك فى التلاجة افتح وسخن وكل ولا يهمك وكمان الحلو هتلقيه وابقى خد باقى الاكل معاك وانت ماشى يكفيك على ماترجع تانى المنتدى ولايهمك انت اخونا الغالى علينا ومش تزعل






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
تيمو
منياوى على حق
منياوى على حق


الإقامة : مش فارقه
نقاط التميز : 2232
عدد المشاركات : 1069
ذكر
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 10/01/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   السبت 27 فبراير 2010, 1:28 pm

فراخ مشوية بالليمون والثوم

المقاااااااااااااادير

الفراخ
بصل مقطع شرائح
عصير ليمونتين وبشر ليمون
ثوم مهروس فصين
بودره البصل المجروشه
ملح * فلفل اسود * كمون * ببريكا (فلفل احمر حلو)
مرقه ماجي بودره او مكعب
زيت زيتون
نتبل الدجاجه بها زين ونخليها علي الاقل ساعه وندخلها الفرن تستوي


(الفراخ بعد التتبيل وقبل دخولها الفرن)



(الفراخ بعد التسويه وبالهنا والشفا )









الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sleepingbeauty
مشرفة سابقة
مشرفة سابقة


نقاط التميز : 3973
عدد المشاركات : 1529
انثى
العمر : 116
العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

مُساهمةموضوع: رد: ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى   السبت 27 فبراير 2010, 2:04 pm

ايه يااستاذ تيمو الفرخة هتعمل ايه فى اعضاء المنتدى دا احنا عاوزين مزرعة من بابها عموما كل واحد يدخل يتفرخ ويسيب الفرخة دى بتاعتى انا هههههههههههههههههههههه
الاكلة بجد سهلة ومقاديرها حلوة وخفيفة على المعدة وحلوة للرجيم ياجماعة الفراخ مش تخين جامد زى اللحوم الحمرا وتقديمها تحفة تفتح النفس جداوتسلم الايداى وتعبت معانا اوى
ومستنية العزومة الجاية






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
ادخل وشارك باكلة للاعضاء المنتدى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى شباب منية سندوب :: شبابنا :: واحة الأسرة-
انتقل الى: